Leírás
Grapoila – bio almaecet
A Grapoila almaecet természetes, biológiai erjesztéssel készült, tartósítót, színezéket, aromát nem tartalmaz.
Kizárólag jó minőségű alapanyagból, kíméletes eljárással, alacsony hőfokon készül. Az erjedés során a gyümölcs cukortartalma kierjed ecetsavvá, de az alapanyag beltartalmi értékének nagy része megmarad a késztermékben.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Az ecet az ecetesedést követően minden esetben több hónapig tölgyfahordóban pihen, míg az erjedés teljesen végbemegy. Ez visszaköszön illatában is (az érlelés nélküli eceteknél tapasztalható aldehides – körömlakkra emlékeztető – szúrós szag nincs jelen). Az érlelés során az ízek összeérnek, az ecet
harmonikussá válik.
Az almaecet (5% savtartalmú) használható főzésnél savanyításra, húsok pácolására.
Kiszerelés: 250 ml
A Grapoila teljes választékát ide kattintva találod.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.