Leírás
Grapoila – mandula (blansírozott)
A mandula magas E-vitamin-tartalma révén segít a szervezet regenerálódásában, az oxidatív stressz leküzdésében.
B- és P-vitamin-tartalma mellett ásványi anyagokban (magnézium, réz, mangán, cink) is gazdag.
Magas fehérje- és élelmirost-tartalma alacsony szénhidrát-tartalommal párosul, így ideális lehet a sportolást követő regenerációhoz.
Nassolás helyett ropogtassunk inkább mandulát, nemcsak finom, egészséges is!
Segít a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésében, szabályozza a koleszterin- és vércukorszintet, védi az idegrendszert, rosttartalmánál fogva pedig jótékony hatású az emésztésre.
Használjuk süteményekhez, kenyérfélékhez, piskótához, kalácshoz, szórhatjuk kásákra, krémlevesekre, müzlibe.
Kiszerelés: 250 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.