Leírás
Grapoila törökmogyoró liszt
A törökmogyoró préselése után fennmaradó mogyorópelletből őröljük a Grapoila törökmogyoró liszt.
E-vitamin- és rosttartalma jelentős, rendkívül alacsony szénhidrát- és magas fehérjetartalma miatt pedig jól illik a paleo és a csökkentett szénhidrát diétások étrendjébe.
Használhatjuk bázislisztként vagy lisztadalékként, ezzel csökkentve az össz szénhidráttartalmat, és közben enyhe, mogyorós aromát is kölcsönöz a hozzá illő, kész ételnek.
Helyettesíthetjük vele a kenyérmorzsát a panírban, töltelékben, különleges ízű fasírtban is.
Kiváló sütemények, torták, piték, kekszek vagy akár a palacsinta tésztájához is.
A gluténmentes étrendet követők is fogyaszthatják.
A Grapoila teljes választékát ide kattintva találod.
Kövess bennünket Instagram, Facebook illetve Pinterest oldalakon is!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.